Informace do kapsy, aneb stáhněte si mobilní aplikaci UZIN APP

Informace do kapsy, aneb stáhněte si mobilní aplikaci UZIN APP
25. 7. 2016 Poradna 3334 zobrazení

Nejdůležitější informace o produktech podlahové stavební chemie značky UZIN, můžete mít nyní stále po ruce. Stačí mít v kapse svůj mobilní telefon.

Prostřednictvím mobilní aplikace UZIN APP získáte do Vašeho mobilního telefonu celou řadu důležitých informací a funkcí týkajících se tématu podlahy. Informace na stavbě máte vždy okamžitě k dispozici.

UZIN APP Vám bude dobrým pomocníkem při výpočtu spotřeby materiálu pro Váš projekt. Řešení speciálních problémů spojených s pokládkou a renovací podlah najdete na videích Renoplan. Renoplan Vám bude názorným pomocníkem i při jednání s Vašimi zákazníky při hledání optimálních řešení konkrétních projektů.

UZIN APP poskytuje celou řadu dalších funkcí, které Vám nejen usnadní Vaše rozhodování, ale zároveň ušetří čas a energii. Kontakty na obchodně technické poradce UZIN s.r.o. a specializované velkoobchodní partnery, technické informační a bezpečnostní listy výrobků jsou vždy okamžitě dostupné ve Vašem mobilním telefonu – a to i v případě, že nejste v dosahu internetu.

Stáhněte si bezplatně aplikaci UZIN APP z Google play  nebo App Store.

www.uzin.cz