Junckers a FIBA oznamují dlouhodobé partnerství

Junckers a FIBA oznamují dlouhodobé partnerství
24. 9. 2021 Krátké zprávy 380 zobrazení

Junckers podepsal dlouhodobou dohodu s FIBA, globálním řídícím orgánem basketbalu, o poskytování dřevěných podlah v pozici Globálního dodavatele do roku 2024.


FIBA toto oznámení učinila 9. září 2021, kdy současně upřesnila, že se jedná o partnerství pro více událostí, což bude zahrnovat elitní mezinárodní soutěže FIBA v následujících třech letech, včetně FIBA Mistrovství Evropy v basketbalu 2022, FIBA Mistrovství světa v basketbalu 2023 a basketbalové turnaje na Olympijských hrách v Paříži 2024.

Juncker bude dodávat svou nejmodernější generaci profesionálních přenosných sportovních podlahových systémů Pro Complete 44 pro všechny tři soutěže. Basketbalová hřiště pro FIBA Mistrovství Evropy v basketbalu 2022 a FIBA Mistrovství světa v basketbalu 2023 budou vyrobena na míru s unikátní značkou každé události.

Přenosné sportovní podlahy Junckers vyrobené z masivního tvrdého dřeva nabízejí profesionální a flexibilní variantu pro širokou škálu sportovních událostí. Tento podlahový systém zcela splňuje standard EN 14904, kdy excelentně tlumí nárazy a odrazy míče. Pro hry na mezinárodní úrovni je silná a odolná podlaha klíčová a přenosná, profesionální sportovní podlaha od Junckers nabízí udržitelnou volbu, jelikož ji lze používat znovu a znovu, což je ideální, protože mnoho velkých hal využívaných pro velké sportovní události je jen dočasnými konstrukcemi. Jakožto poskytovatel kompletních služeb, Junckers poskytuje technické řešení od začátku do konce, včetně poradenství o volbě přenosné podlahy, instalace podlahového systému společně se značkami na palubovce, ale i demontáž po ukončení zápasů.

Díky nové dohodě o Globálním dodavateli budou Junckers a FIBA pokračovat v jejich partnerství, když byl Junckers již Oficiálním dodavatelem palubovky pro FIBA Mistrovství Evropy v basketbalu 2017, ale též dodával své sportovní podlahové systémy pro FIBA Mistrovství Evropy v basketbalu 2009, ale i pro basketbalové turnaje na Olympijských hrách v Aténách 2004.

Lars Gjødsbøl, CEO, Junckers Industrier A/S, to komentoval:
„Jsme nesmírně hrdí, že můžeme v následujících několika letech znovu spolupracovat s FIBA při poskytování našich prvotřídních sportovních podlahových systémů pro více elitních mezinárodních soutěží. Jelikož jsme Globálním dodavatelem FIBA do roku 2024, naše partnerství při více událostech dále upevňuje tento dlouhodobý vztah mezi našimi dvěma společnostmi a potvrzuje pozici Junckers jako předního dodavatele sportovních podlah v celosvětovém měřítku"

Andreas Zagkils, Generální tajemník FIBA, dodal:
„Jelikož se FIBA Mistrovství Evropy v basketbalu 2017 hrálo na jejich palubovkách, víme z první ruky, že Junckers poskytuje nejmodernější basketbalové dřevěné podlahy. Těšíme se na užší spolupráci s nimi během následujících tří let, díky čemuž poskytneme nejlepším světovým hráčům ty nejlepší herní povrchy."

Tato dohoda následuje po Žádosti o podání nabídek ohledně FIBA Mistrovství Evropy v basketbalu 2022 a kombinované Žádosti o podání nabídek pro FIBA Mistrovství světa v basketbalu 2023 a Olympijské hry v Paříži 2024, která byla učiněna vůči všem partnerům FIBA, kteří se zabývají vybavením a místy konání.

www.junckers.cz