Jaké novinky chystá mezinárodní veletrh podlahových krytin DOMOTEX 2022?

Jaké novinky chystá mezinárodní veletrh podlahových krytin DOMOTEX 2022?
10. 5. 2021 Krátké zprávy 419 zobrazení

Nové členění na „Carpets & Rugs" a „Floor & Wall" a nový termín, čtvrtek až neděle 13. - 16. 1. 2022

Do začátku veletrhu DOMOTEX zbývá ještě 8 měsíců. Ale již nyní se ukazuje, že 33. ročník celosvětově nejdůležitějšího veletrhu koberců a podlahových krytin, bude významná a inovativní akce.

„Představíme trendy, inovace a lifestyle. Jednotlivé segmenty budou jasně rozčleněny v příslušných výstavních halách", říká Sonia Wedell-Castellano, Global Director DOMOTEX, Deutsche Messe AG, Hannover. „Vystavovatelé a návštěvníci se mohou těšit na mnoho inovativních podnětů. Mohou objevovat trendy a novinky, které budou utvářet budoucnost obchodu. Obzvláště máme radost z účasti významných vystavovatelů, které se nám podařilo pro veletrh „opět získat". A to, že se celá branže podlahových krytin opět setká v lednu 2022 osobně v Hannoveru, je po dlouhé pandemii koronaviru opravdový Highlight! A tak nás přípravy baví o to více."

Velký zájem o veletrh DOMOTEX dokazuje fakt, že významní vystavovatelé přislíbili svou účast ještě dříve, než byla zveřejněna oficiální přihlášková dokumentace. V roce 2022 se veletrhu zúčastní značky jako IPEK – A. Ipektchi, Galleria Battilossi, Jaipur Rugs Company, Jambros Modern Flooring, Javi Home, Rezas Oriental & Modern Rugs a Zollanvari z oboru ručně vyráběných koberců, stejně jako Oriental Weavers Carpet, Obsession a Royal Hali z oblasti strojově vyráběných koberců. Velmi potěšující je také účast významných firem, které budou na DOMOTEX vystavovat poprvé Bauwerk Group, HARO a Scheucher, Hürne a Windmöller z oboru podlahových parket, LVT a laminátů. Dalšími jsou Associated Weavers, Infloor-Girloon und Onefloor z oboru textilií a pružných materiálů a SELIT z oboru aplikačních a instalačních technologií.

Novinkou je členění prezentovaných segmentů „Carpets & Rugs" a „Floor & Wall", které umožní návštěvníkům lepší orientaci: v halách 2 až 4 bude soustředěna nabídka ručně vyráběných koberců. Strojově vyráběné tkané koberce naleznou návštěvnící v halách 5 až 7. Výstavní haly 2 až 7 tvoří skupinu „Carpets & Rugs".

Výrobky a řešení z oblasti aplikačních a instalačních technologií budou situovány v hale 12, s návazností na textilní podlahy v hale 11 a tvrdé a pružné podlahy v hale 13. K rozšířené nabídce patří také řešení pro stěny. Uvedené výstavní haly tvoří skupinu „Floor & Wall".

Na základě přání z řad vystavovatelů a návštěvníků bude od příštího roku veletrh DOMOTEX probíhat od čtvrtka do neděle.

Zájemci o účast na veletrhu naleznou více informací a přihlášku na webových stránkách pořadatele: https://www.domotex.de/en/for-exhibitors/  (V případě dotazů kontaktujte výhradní zastoupení Deutsche Messe AG v ČR spol. PROveletrhy s.r.o, info@proveletrhy.cz )