Časopis Podlahy Profi 6/2019

Časopis Podlahy Profi 6/2019
6. 11. 2019 Krátké zprávy 692 zobrazení

Najdete v něm dvě hlavní témata. Jedno z nich je barevné, pestré, „šťavnaté", a představuje trendy, novinky a technologie v textilních podlahovinách, druhé je trochu „sušší", ale pro oblast podlahovin neméně významné – jde o suché podlahy.

Podíváme se na jejich výhody, k nimž patří hlavně nízká hmotnost a rychlý postup výstavby, způsob realizace i na to, kde je nejlépe použít.

Koberce jsou podlahovinou, která umožňuje snad největší vnesení barev a výrazných akcentů do interiéru, zároveň, pokud jde o koberce kusové, je to i způsob nejsnadnější. Uplatní se zde kreativita a hravost designérů, kteří mohou čerpat znalosti o novinkách na mnoha veletrzích v průběhu roku, ať už jde o Heimtextil, iSaloni Milano a samozřejmě DOMOTEX, který v prezentaci textilních podlahovin stále více posiluje.

Čekají vás i pravidelné rubriky, dvě z nich – článek Josefa Voborníka a Marka Poláška, mají v podstatě společné téma, a to, jak komunikovat se zákazníkem. Pomoci vám k tomu může třeba také znalost normy ČSN 74 0445 – Podlahy – Společná ustanovení, jejímuž výkladu se bude postupně věnovat v seriálu, který v tomto čísle začíná a poběží celý příští rok, doc. Ing. Jiří Dohnálek, CSc.

A výčet by nebyl úplný, kdybychom nepozvali k návštěvě některého z českých zámků – tentokrát to je Sychrov, který vítá své návštěvníky po celý rok.

www.stavba-profi.cz