Právě vyšel časopis Podlahy Profi 5/2019, který nabízí hned několik témat

Právě vyšel časopis Podlahy Profi 5/2019, který nabízí hned několik témat
11. 9. 2019 Krátké zprávy 663 zobrazení

Tím hlavním je stavební chemie. Josef Voborník se zaměřil na anhydritové potěry a už název článku – Past vedle pasti? napovídá, že se jedná o problematiku plnou úskalí.

Tu vidí Josef Voborník především v nedostatku informací, případně v tom, že zákazník dostává informace zkreslené, které pak vedou k různým nedorozuměním či přímo vadám. Svými někdy dost provokativními názory shrnuje zkušenosti, které za řadu let posbíral. Řekl si tím o to, aby se k jeho názorům vyjádřili i jiní – slovo proto dostali i zástupci výrobců, expertů a znalců, kteří vidí toto téma svým úhlem pohledu, a poskládána tak byla mozaika názorů, v nichž si jistě každý najde to své zajímavé a přínosné pro svoji práci.

Z dalších témat se časopis věnuje třeba současnému trendu ekologických podlahovin, podíváte se do Loun na novou piazettu před Vrchlického divadlem ozdobenou jednou z největších „podlahových" maleb u nás, nahlédnete, jaký byl Letní festival FloorForever, kterým byl časopis Podlahy profi mediálním partnerem, nebo si v cyklu Podlahy na našich zámcích projdete ten v Dačicích.

www.stavba-profi.cz