Vyšlo třetí číslo podlahářského časopisu DOMO, který letos slaví 25 let své existence!

Vyšlo třetí číslo podlahářského časopisu DOMO, který letos slaví 25 let své existence!
10. 5. 2019 Krátké zprávy 736 zobrazení

Přečtěte si článek věnovaný lepení laminátových podlah a zamyslete se, jestli někdy neděláte chyby právě zde popsané. Článek pro Vás připravil Milan Mrkáček, soudní znalec z oboru podlahových krytin.

Protože právě začíná zahradní, grilovací a koupací sezóna, připravili jsme i články, které se věnují právě údržbě dřevěných podlahovin a venkovních teras. Jedním z nich je například pojednání s názvem Tipy na ošetření a údržbu dřevěných podlah v domácnosti, dalším pak článek věnovaný čistění dřevěných teras.

Propojení domu se zahradou nemusí být vždy nutně vytvořeno ze dřeva nebo plastu. Jak propojit dům se zahradou pomocí nových venkovních dlaždic se dozvíte ve stejnojmenném článku.

O tom, jak se dá nicneděláním zcela zničit historická podlaha, a jak složitě se opět opravuje se dočtete v našich kapitolách z podlahářské praxe.

Veletrh Domotex v německém Hannoveru zná každý podlahář z České republiky a většina z nich na něm byla přítomna, ať už jako vystavovatelé nebo jako návštěvníci. Ne každý má ale možnost podívat se do americké Atlanty, kde se letos konal úplně první ročník Domotexu v USA, proto Vám z něj přinášíme obrazovou reportáž.

Stále intenzivně pracujeme na novém webu na adrese www.idomo.cz 

Najdete nás také na Instagramu a Facebooku. K mnohým z Vás pravidelně doputuje také náš newsletter s novinkami a interaktivním propojením obsahu.